Alumínium pergola

A lamellás pergolák alumíniumból készült változatát alumínium pergolának is hívjuk. Előnye a textil árnyékolóval szerelt pergolák, valamint a fából készült változatokhoz képest, hogy strapabíró, időtálló megoldást nyújtanak minden időben. Vannak úgynevezett négyévszakos alumínium pergolák, melyek egész évben használhatóak, megóvják a felhasználót az időjárási elemek viszontagságaitól. 

Krullung-aluminium-pergola

A pergolák lamellázata készülhet madárszárny, repülőgépszárny, vagy egyéb négyszögprofil sajtolt alumínium lamella keresztmetszettel, esetleg egyedi esővízelvezető kialakítással. Az alumínium pergola telepíthető az épületszerkezetbe teljesen integrált kialakítással, az épülethez illesztett, vagy két épület közé felépített változatban, valamint teljesen különálló szerkezetként a kertben, vagy köztéren szabadon álló árnyékolóként.

A Krüllung pergoláinak egyik nagy előnye, hogy nem standardizált méretek szerint gyártottak. A megszokott négyszög formától eltérően, az árnyékolófelület lehet trapéz formájú, vagy négyszög formából kiharapott geometriájú szerkezet is, amelyik pontosan illeszkedik a beépítési szituációhoz.

Pergola-Krullung-design-Pergola-aluminium-pergola

Pergola A-tól Z-ig – Minden, amit tudni érdemes vásárlás előtt és után c. cikkünkből mindent meg tudhat az alumínium pergola változatairól, vagy Pergolák – esővédő alumínium lamellás árnyékolás c. prospektusunkban egy speciális esővízelvezető alumínium lamellás szerkezetet ismerhet meg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll to Top
Kapcsolat email címek