Cégünk fő küldetése a fenntartható, energiatakarékos, szemet gyönyörködtető és a lehető legkomfortosabb épületek megtervezése. Azért, hogy ezt a célt elérjük, elsősorban prémium minőségű és időtálló, standard és egyedi árnyékolókat forgalmazunk, illetve szakági tervekkel, árnyékolástechnikai tanácsokkal, innovációkkal segítjük a generáltervezést.

Hisszük, hogy a csúcsminőségű termékpaletta a magasan képzett tervezői kezek alatt fejti ki legjobban hatását, így valósul meg az építészet és árnyékolástechnika kombinációjából a tökéletes szimbiózis az épülettel és a környezettel, mind funkcionalitás, mind esztétika terén. Ez tervezői rugalmasságot és virtuozitást igényel. Ezért a cég filozófiája, hogy bármilyen anyagból, bármilyen mozgatási formával készíthető árnyékoló, a legmagasabb minőségben.

Elegancia és precizitás, ami kiállja az idő próbáját.

Magánszemélyek

Építészek

Generál kivitelezők

SZOLGÁLTATÁSAINK

1

Építészeknek

Kooperáció a tervezésben és több évtizedes
tapasztalat az árnyékolástechnikában

Kooperatív segítséget nyújtunk, ha tervezési feladatában – akár a megbízó egyedi igényei miatt vagy pedig a legoptimálisabb árnyékolók megtalálása végett – az árnyékolástechnikában jártas szakember közreműködésére van szüksége. 

Tekintse meg tervezőknek szóló tartalmainkat 

2

Magánszemélyeknek

Támogatjuk Önt az első gondolattól
az utolsó csavarig

Megtervezzük Önnek a tökéletes árnyékoló rendszert, mellyel háza fenntartható, energiatakarékos és még komfortosabb lesz. Figyelembe vesszük a funkcionalitási igények hierarchiáját és annak függvényében dolgozzuk ki az árnyékolástechnikai megoldásokat kültérre, beltérre és kertbe egyaránt.

Inspirálódjon lakóépület referenciáinkból   

3

Generálkivitelezőknek

Állunk rendelkezésére prémium termékekkel és
innovatív megoldásokkal

Három évtized gyakorlati tapasztalatával és több, mint 1000 sikeres lezárt projekttel a hátunk mögött a gyakorlatban is működőképes árnyékolástechnikai megoldásokkal állunk rendelkezésére. Oldalunkon pedig prémium minőségű, standard és egyedi, beltéri és kültéri árnyékolóink közül válogathat.

Érték-e a gyártmánytervezés?  

Tartalom értesítő

Árnyékolástechnikai innovációk első kézből

Letölthető dokumentumok

Dokumentum típus szerinti keresés A műszaki leírásokat és a csomóponti rajzokat a konkrét termék adatlapján találja meg.

Prospektusok

Rólunk mondták

ELÉRHETŐSÉGEK​

Első számú kapcsolattartó elérhetősége​

Kovács Katalin
Telefon: (+361) 367-2750
E-mail cím megjelenítése

Scroll to Top
Kapcsolat email címek