Termékkártya
TÖRTÉNET


A Krüllung Árnyékolástechnika Kft. több mint 20 éves fennállásának alkalmából hoztuk létre az árnyékoló “matrix”-ot.


Ez a “matrix” vízszintes vetületben 5 fő anyagcsoport és függőleges vetületben 8 féle mozgási elv szerint van rendszerezve, azon felül 15 féle mozgatási mód kombinációjával egyfajta játék az árnyékolástechnikai lehetőségekkel, és ráadásként segíti a termékek elnevezésének megértését is. Jó szórakozást!Krüllung Árnyékolástechnika

3 évtized szakmai és gyakorlati tapasztalata az árnyékolástechnikában, ötvözve prémium minőségű standard és egyedi árnyékolókkal.

szakértő segítség rövid időn belül

Rólunk

Mi, a Krüllung Kft-nál hiszünk abban, hogy az árnyékolószerkezetek új lehetőséget teremtenek az építészetben. A hagyományos, rendeltetésén túlmutató többlet funkciókkal felvértezett árnyékolók új perspektívát nyitnak a tervezésben, legyen szó külső, vagy belső térről. Jelenlétük nem szükséges rossz, hanem lehetőség, mely szorosan kapcsolódik az építészeti, belsőépítészeti koncepcióhoz. A legnemesebb anyaghasználattal, részletekig megtervezett árnyékolószerkezet eredeti funkcióján túlmutat, esztétikus megjelenést kölcsönöz és identitást ad az épületnek.

Magyarország legszélesebb árnyékoló termékválasztékával rendelkező cégénél, építész- és építőmérnök kollégáink azon dolgoznak, hogy a hagyományos árnyékolószerkezetek megtervezésén túlmutató, egyedi igényeket is maradéktalanul teljesítsék.

A Csapatról

Tervező csapatunk felépítésében és munkájában az építész- és építőmérnöki objektív, absztrahált, műszaki, logikára épülő gondolkodásmód, a kreatív, intuíciókra épülő, idealista szemléletmóddal társul. Ezeknek az adottságoknak változatos előnyeit mind az árnyékolók megtervezésekor, mind a közösség építésben igyekszünk a megfelelő léptékben alkalmazni. Irodánkban barátságos, egyre zöldülő környezetben töltjük mindennapjainkat, s igyekszünk egy csapatként magas színvonalú válaszokat megfogalmazni a folyamatosan változó, összetett építészeti feladatokra.

Munkatársaink

Móna Tímea
Okl. építészmérnök
SZLÁVIK ESZTER
Építészmérnök
Gosztonyi Miklós
Okl. építészmérnök
Kovács Katalin
Okl. építészmérnök
Borúzsné Szakmány Piroska
Okl. építészmérnök
Fehér Péter
Projektmenedzser
Kerekrétiné Szili Anna
Pénzügyi munkatárs
NÉMETH RENÁTA
Pénzügyi munkatárs
Mányoki Soma
Építészmérnök
Dendel Nikolett
Okl. építőművész
Halászi Tibor
Műszaki manager
Ördög Tamás
Építőmérnök
Patkós máté
Építészmérnök
Guszinger Péter
Építőmérnök
Ungvári Ferenc
Építőmérnök
DUKA SZILÁRD
Építőmérnök
Bardi István
Építészmérnök
hidvégi Tibor
Termelésvezető
Börcsök Tünde
Gyártásirányító munkatárs
LeiNvander pál
Műhelyvezető
László Larion
Műhelyvezető helyettes
Németh Ákos
Gyártóhelyi munkatárs
Gáspár Domokos
Szerelő munkatárs
Öveges Tibor
Logisztikai munkatárs
Gergely Árpád
Gyártóműhelyi munkatárs
Kedei László
Gyártóműhelyi munkatárs
0
ÉV
600 +
épület árnyékolástechnikai megoldása

Építőipari nívódíj

Az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma (ÉMA) szervezésében kerül 2000 óta minden évben megrendezésre az Építőipari Nívódíj pályázat. Az Építőipar Nívódíj pályázatot több kategóriában hirdetik, és az évek folyamán összesen 163 díjat ítélt oda a bíráló bizottság különböző projektekre. Erre a pályázatra bármelyik olyan projekt nevezhet mely végszámlájának nettó értéke min. 100 millió forint és legalább egy éve megkapta rá a használatbavételi engedélyt.

Budapest építészeti nívódíj

Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Építész Kamara, valamint a Budapesti Építész Kamara és a Lechner Tudásközpont együttműködésével kerül meghirdetésre a Budapest Építészeti Nívódíja pályázat. A pályázat célja bemutatni az építészet értékteremtő voltát, kiemelni a jó és követendő megoldásokat, a kimagasló minőséget, és ezek elismerésével példát mutatni. Ez egy egyedi kezdeményezés, melynek zászlaja alatt olyan emberek gyűlnek össze, akik kitalálják, megtervezik és megvalósítják milyen város lesz Budapest 50-100 év múlva.

TOP 10 DÍJAZOTT ÉPÜLET KRÜLLUNG ÁRNYÉKOLÓVAL

Értékeink

Szakmai háttér

Építészmérnök kollégáink rendszeresen részt vesznek Európa legnevesebb árnyékolástechniával és homlokzatképzéssel kapcsolatos kiállításain.

Rendszeres kapcsolatot tartunk fenn Európa vezető árnyékolófejlesztőivel és naprakész információval rendelkezünk az árnyékolástechnika terén.

Rólunk mondták

Az irodaház

Az esztétikai és műszaki igényességet saját irodaépületünk tervezésekor és kivitelezésekor is szem előtt tartottuk, melynek eredményeként az épület elnyerte a Budapest Építészeti Nívódíjat valamint az Építőipari Nívódíjat is.

Irodaházunk a fenntarthatóság és az energiatakarékosság jegyében épült, így természetes volt, hogy nagy hangsúlyt fektetünk az árnyékolástechnikára, hiszen ez a környezettudatos épületek egyik fontos eleme. Az épület egyik különlegessége a a motoros mozgatású, kőlamellás árnyékoló. Ez az árnyékoló egyedi kialakítású, speciális szerkezeti megoldás, amely a rakpart felőli homlokzat burkolatkiosztásába került integrálásra.

Az épület többi részén a külső árnyékolást motoros működtetésű, számítógépes központ által vezérelt zsalúziával oldottuk meg. A belső terekben a téli fény-, illetve a nyári kiegészítő hő- és fényszabályozás érdekében gyöngyláncos működtetésű rolókat helyeztünk el.

Tekintse meg az irodaházunkról készült további fotókat ide kattintva.

Árnyékolástechnikai referenciamunkáink

Inspirálódjon korábbi munkáinkból

ELÉRHETŐSÉGEK​

Első számú kapcsolattartó elérhetősége​

Czakó Dániel
Telefon: (+361) 367-2750
E-mail cím megjelenítése

ELÉRHETŐSÉGEK​

Első számú kapcsolattartó elérhetősége​

Kovács Katalin
Telefon: (+361) 367-2750
E-mail cím megjelenítése

Scroll to Top
Kapcsolat email címek