Telekom Székház

Az ország egyik legnagyobb és legmodernebb irodájában, a Telekom Székházban több, mint 2700 belső téri textil árnyékoló gondoskodik a megfelelő fényszabályozásról és hővédelemről.

Helyszín: Budapest

Tervező: Király Zoltán, Honti Viktória, Beczner Balázs, Niczki Tamás (TIBA Építész Stúdió)

Fotó: Palkó György, Molnár Péter, Dendel Niki

Kivitelezés éve: 2019

Attól a pillanattól kezdve, hogy megjelentek az első hírek az új Telekom székház építéséről, tudtuk, hogy mi is részesei szeretnénk lenni a projekt megvalósulásának.

Filozófiánkhoz híven számtalan árnyékolástechnikai lehetőséget dolgoztunk ki az ajánlati szakaszban, hogy megtaláljuk az épülethez és a megrendelői igényekhez legjobban illeszkedő műszaki megoldást. Talán ez a szellemi többlet is meggyőző érvként szolgált arra, hogy elnyerjük az árnyékolástechnikai munkarészre vonatkozó megbízást.

A megvalósulással összefüggésben a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy az építés időszakában is folyamatosan fejlődő-formálódó épületet, annak változásait a helyszíni méretvételekkel, gyártással, beépítéssel pontosan lekövessük. Mindezt úgy, hogy azt a tőlünk meg szokott magas műszaki és szakmai színvonalon teljesíteni tudjuk.

Hisszük, hogy a beépített több mint 2700 db egyedi méretű belső téri rolónk is hozzáad az épület egészének egyediségéhez és kiválóságához.

Videók

Képek

Scroll to Top
Kapcsolat email címek