Reluxa

A belső téri reluxa működését tekintve a külső térben használatos szélesebb lamellázatú zsaluziára hasonlít. Összegyűjthető, forgatható lamellázata, könnyű szabályozhatósága miatt a belső térben alkalmazott árnyékolószerkezetek egyik legkedveltebb változata. Használata elsősorban középületek irodatereiben elterjedt, azonban lakóterekben, vizes helyiségekben, – például konyhában és fürdőszobában-, irodaterekben, valamint télikertekben, tetőterekben is rugalmas felhasználást tesznek lehetővé.

 A nyílászáró üvegezésébe installált reluxák még ferde üvegfelületek esetében sem okoznak gondot az ablak nyitásakor-zárásakor. Változatos felhasználása a szerkezet finomhangolásának köszönhető, ugyanis a lamellás szerkezet a fény legprecízebb szabályozását teszi lehetővé. Mindemellett belátásgátlásra is alkalmas szerkezet. Reluxáink különféle lamella méretekkel rendelhetők, speciális háromszög, trapéz alakú nyílászárókra is alkalmazhatók. A Krüllung reluxák lamellázata készülhet 16/25/35/50 mm szélességbe, hatalmas színválasztékban, profilszélességben és anyagminőségben kombinálhatóak egészen nagy méretű üvegfelületekre szabottan. Amennyiben a belsőépítészeti elképzelés azt kívánja, lehetőség van falamellás belső téri reluxa alkalmazására, mely a magyarországi termékpiacon igazán egyedinek számít. A Krüllung kiváló minőségű anyagokból készült reluxái egyedi igényeknek megfelelően és méretre szabottan készülnek.

Belső téri reluxát alkalmaztunk az Unicentrál Irodaház belső helyiségeit határoló üvegfalainál, illetve az üvegajtók két rétege között, valamint a Geometria Irodaház belső üvegfallal tagolt terei esetében, hogy az irodák és a tárgyalók intimitása megmaradjon.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll to Top
Kapcsolat email címek