Okos pergola

A modern, “okos” házakhoz az árnyékolástechnikának is alkalmazkodnia kell, ezért a megrendelői igényekre válaszul jött létre az okos pergola. Ez az árnyékoló egy teljesen automata szerkezet, mely távirányítós működtetéssel, eső-, hó- és szélérzékelővel, motoros mozgatással, a komfortérzet növelése érdekében a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Mozgatható lamellás vagy összegyűjthető szerkezet, mely minden időjárásban tökéletes védelmet biztosít – Mind textil pergolák, mind lamellás szerkezetek esetében lehetőség van az úgynevezett okos pergola kialakítására. Lamellás szerkezetek esetében a lamellák 0°-90°-ig dönthetőek, még a textil pergolák az időjárásnak megfelelően összegyűjthetőek. A lamellák nyitásával, vagy a textil betekerésével és összegyűjtésével a természetes szellőzés megoldható, valamint hűvösebb időjárás esetén a napsugarak beengedhetők a teraszra. Textil pergola esetén a nyári napozás is megoldható. Az épület energiafelhasználása télen-nyáron csökkenthető.
  • Időjárás szenzorokkal kiegészített – Esőérzékelővel szerelten a lamellás szerkezetek automatikusan bezárnak, eső esetén. Hószenzorral szerelten az okos pergola lamellái automatikusan 90°-ig nyitnak hóesésben vagy bármilyen téli csapadék esetén. Szélszenzorral felszerelve a pergola lamellái 80 km/h körüli szél esetén kinyílnak. Szolár szenzorral szerelten a lamellák automatikusan zárnak a beállított értékeknek megfelelően.
  • Távirányítóval vezérelhető
  • Akár mobiltelefonról / tabletről / PC-ről irányítható intelligens lakásfelügyeleti rendszer – A világítás, a fűtés, az előtét rolók, valamint a lamellák is egyetlen mobiltelefonról távolról működtethetőek. Az életmódhoz igazítható forgatókönyv alapján a különböző berendezések az előre beállított módon működnek. Az érzékelőkkel automatikusan működik az árnyékoló az évszaknak megfelelően. A program tájékoztatja a felhasználót az otthon történt változásokról.

Termékkeresőnkben a pergolákat itt találja meg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll to Top
Kapcsolat email címek