Okos fólia

Az intelligens fólia, vagy okos fólia bármilyen méretű és formájú üvegfelületre installálható vékony réteg, mely a hő-, fény- és tükröződésvédelmen túl, gombnyomásra gondoskodik a belátásgátlásról is. A fólia speciális kristályszerkezetének köszönhetően elektromos árammal működtethető, a belső térben elhelyezett kapcsolóval kell működésbe hozni. Az okos fólia rendezetlen részecskéi matt hatást biztosítanak, feszültség hatására a felület átlátszóvá válik, ezzel megteremtve a privát szférát családi házas környezetben és munkahelyi környezetben egyaránt.

A klasszikus védőfóliákkal ellentétben, melyek átlátszatlanok és azok is maradnak, az intelligens fólia gombnyomásra képes funkciót váltani. Irodaházak esetében kifejezetten kedvelt belátásgátló megoldás lehet az üvegfalakkal körbevett tárgyalótermek, irodák esetében például konferenciák és találkozók esetében.

Az üvegfólia telepítéséhez nincs szükség az üvegtáblát eredeti helyéről eltávolítani, a fólia utólag is egyszerűen installálható. Működtetése kapcsolóval, távirányítóval, vagy okos otthon technológiával. A fólia különböző átlátszósági faktorral rendelkezhet, képesek az UV sugarak és infra sugarak 99%-nak elnyelésére, ezenkívül akár teljes fényzárásra, sötétítésre, hőszigetelésre, betörésvédelemre is.

Tekintse meg a 2022-es Év Háza győztes épületét referenciáink között, ahol az utcafronti bejárat üvegportáljára telepítettünk intelligens fóliát.

Krullung-Horiso-hovedo_folia_intelligens_folia_okos_folia

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll to Top
Kapcsolat email címek