Lapfüggöny

A családi házak belső terében leggyakrabban alkalmazott árnyékolók egyik típusa a lapfüggöny, mely elsősorban nagy üvegfelületek árnyékolására nyújt elegáns megoldást. A függesztett textil lapok szélességi és magassági méretei szabadon választhatók, így a textil árnyékoló megállja a helyét a padlótól mennyezetig terjedő, nagy magasságú, vagy íves üvegfelületek előtt is. Több, mint 600 különböző anyagminőség és struktúra, transzparens, féltranszparens, valamint nem transzparens anyagok közül választható ki az elképzelésnek megfelelő típus. A textil lapok egyedi grafikával is nyomtathatók, ennek lehetőségeiről prospektusunkban talál bővebb információt. A lapfüggöny az elegáns megjelenése mellett, gondoskodik a megfelelő belátásgátlásról és intim szféráról a belső térben. Számos sín profil közül választhatóan, a funkciónak megfelelően egy-, vagy többpályás kialakítással lehetséges a textil lapok mozgatása.

Az egy-, vagy többpályás sínrendszeren nemcsak textil lapok mozgathatók, hanem egyedi esetekben lehetőség van más anyagok lapszerű eltolására is. A higiéniai lapfüggöny alkalmazása főként edzőtermekben, egészségügyi, vagy vizes helyiségekben javasolt, ahol az áttetsző műanyag lapok megfelelő védelmet nyújtanak a kórokozók és baktériumok ellen, valamint egyszerű tisztíthatóságot biztosítanak.

Az Emerald Hotel lobby terében különleges, egyedi rajzolattal ellátott, eloxált alumínium láncszemekből álló fémfüggönyt terveztünk a belsőépítészekkel közösen, mely színeiben és hangulatában jól illeszkedik a nemes anyagokkal megmunkált belső térbe.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll to Top
Kapcsolat email címek