Emerald Hotel

Budapest belvárosában, a Szervita téren álló Szent Anna templom már sok mindent látott. Most a város egyik legnívósabb hotele, az Emerald Hotel öleli körbe, s rendezi a térrel való kapcsolatát.

Helyszín: Budapest, Szervita tér

Tervező: Peschka Alfréd, Nemes Bertalan, Csernik Tamás (Óbuda Építész Stúdió Kft.) Radnóczy Eszter, Szabó Csilla (Este’r Partners)

Fotó: Palkó György

Kivitelezés éve: 2021

Az Este’r Partners belsőépítész csapata a legmagasabb minőségben, nemes anyagokkal megmunkált belső teret hozott létre az Emerald Hotelben, mely csúcspontjának a süllyesztett, szinteltolásokkal tagolt lobby tere tekinthető. A nemes anyaghasználat, az egyedi tervezésű bútorok és térelemek mellett jelenik meg a Krüllung termékpalettáján is különlegességnek számító fémfüggöny, mely ezúttal nem árnyékoló, hanem elsődlegesen térelválasztó funkciót kíván elegáns megjelenésével megvalósítani. A fogyasztásra, nyugodt félrevonulásra alkalmas pihenő zóna a lapfüggöny elven működő láncszerkezettel egy gombnyomásra leválasztható a közlekedő terektől. A rozsdamentes acél láncszemek összekapcsolódásából egybefüggő rajzolat jön létre, mely színeiben és hangulatában jól illeszkedik a belsőépítészek által megálmodott izgalmas belső világba.

Videók

Képek

Scroll to Top
Kapcsolat email címek