Eltolható árnyékoló

A hagyományos zsalutáblás árnyékolók modern alternatíváiként számontartott eltolható árnyékolók, a zsalugátereknél megszokott nyíló zsalutáblák helyett, sínen tolható táblákat alkalmazunk homlokzati árnyékoló megoldásként. A vízszintes síkú, oldalra történő eltolás mellett, extrém esetben a zsalutáblák függőleges, fel-le irányú mozgással is kivitelezhetők, mint pl. a Magyar Bíróképző Akadémia uszodaterének feltolható zsalutáblás szerkezete.

Az eltolható árnyékolók csoportja tartogatja talán a legnagyobb tervezői szabadságot a termék palettánkon található árnyékolók közül. A számos keret és kitöltés kombinációnak köszönhetően bármilyen épületfunkció esetében alkalmazható. A panelek lehetnek tömör, vagy lamellás elemek alumíniumból, fából, üvegből, kőből, kerámiából, de olyan egyedi elképzelések megvalósítására is készen állunk, mint például a rozsdamentes acél hálóval vagy textillel kitöltött panelek. Lehetőség van lézervágott elemek, terpesztett lemezek alkalmazására árnyékolóként. Bővebben a kitöltés és keret típusokról prospektusunkból tájékozódhat.

Az eltolható árnyékoló szó hallatán ugyan először a külső téri eltolható panelek jutnak eszünkbe, de nem szabad elfeledkeznünk a térelválasztó funkcióval is felruházható belső téri eltolható táblás árnyékolókról sem. A Krüllung eltolható árnyékolói egyedi méret szerint, egyedi részletképzéssel és minőségi anyagokkal árnyékolnak. Bármilyen beépítési szituációban alkalmazhatóak.  A táblák mozoghatnak egy-, vagy többpályás sínes rendszeren akár kézi, akár motoros mozgatással.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll to Top
Kapcsolat email címek