Napernyő

A napvitorlák és napellenzők mellett kifejezetten közkedvelt teraszárnyékolónak számítanak a napernyők. Alapvetően két alaptípust különböztetünk meg: a középtartólábas, valamint a külső tartólábas változatokat, melyek nemcsak családi házak teraszának lehetnek egyedi elemei, de a kereskedelmi üzletláncok teraszainak is kreatív külső téri megjelenést kölcsönözhetnek. Lakossági felhasználású napernyőinkről itt, a vendéglátásban alkalmazott, nagyméretű ernyőinkről pedig ebben a cikkünkben írtunk.

Kevésbé ismert és elterjedt típus az excentrikus tartólábas napernyő, mely igazán egyedi megoldás lehet bármilyen környezetben, valamint olyan megoldásokra is lehetőség van, mint a különleges pagodaszerűen rétegződő extravagáns design napernyő, amely főként családi házas környezetben állja meg a helyét. A napernyők új generációját képviselik azok a típusok, melyek akár a központi tartólábukon keresztül vízgyűjtésre és elvezetésre is alkalmasak, ilyen szerkezet a különleges tölcsér alakú napernyő, vagy a dupla héjú – membrán szerkezetű napernyő, melyek formailag is különlegesnek számítanak a piacon.

A Krüllung széleskörű textilválasztékának köszönhetően teljesen egyedivé varázsolhatóak a napernyők. Óvodák udvarán is szívesen alkalmazott árnyékolószerkezetnek számítanak, ugyanis minden biztonsági elvárásnak eleget tesznek, akár egyedi színes textilkombinációval választhatóan. Óvodakertek és játszóterek árnyékolásáról bővebben ebben a cikkünkben írtunk. A témáról készített prospektusunkból pedig minden termékre jellemző paraméter kiderül.

A Krüllung napernyőit azoknak ajánljuk, akik exkluzív, egyedi, időtálló megoldásra törekednek. A hagyományos kézi mozgatású szerkezetekkel ellentétben a Krüllung napernyői prémium minőséget képviselnek: nemcsak kézi mozgatással, de motoros mozgatással is igényelhetőek, s egyéb extra kiegészítőkkel kombinálhatóak. Nemcsak a nyári időszakban nyújtanak komfortérzetet, hanem a hűvösebb idő beköszöntével is használhatóak. Az infrafűtéssel, világítással, hangszórókkal kiegészített árnyékoló a kerti partik helyszínéül is szolgálhat, mindamellett, hogy rendkívül nagy szélálló tulajdonsággal rendelkezik.

Napernyőkről bővebben prospektusunkból tájékozódhat.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll to Top
Kapcsolat email címek