Média homlokzat

A transzparens média homlokzatok több változata elérhető termékpalettánkon. A panel alapanyaga minden esetben egy rozsdamentes acél háló, mely áttetsző réteget képez a homlokzaton.

Egyik változata a rozsdamentes acél hálótól eltartott és azt megvilágító LED panelek segítségével képez fényjátékot a háló felületén. Ez a megoldás leginkább külső téri fényjátékok létrehozására alkalmas, ahol nem szempont a tökéletes részletességű képkivetítés, ellenben gyönyörű és egyedi fényinstalláció hozható létre hatalmas felületeken, akár irodaépületek hatalmas üveghomlokzata előtt. Ez a fényjáték alkonyatkor, sötétedéskor, esti órákban látványos média homlokzatot hoz létre. Tökéletes megoldás egyedi, művészi fényinstallációk megjelenítésére.

Krullung-media-panel-illumesh

krullung-media-homlokzat

A média homlokzatok másik formája gazdagon részletezett média kivetítésére alkalmas. Ennél a változatnál a LED izzók nem a rozsdamentes acél hálót világítják meg, hanem a háló szerkezetébe integráltan világítanak. Ez a típus nemcsak sötétedéskor, vagy este mutat egységes, jól látható képet, hanem nappal is tökéletesen látható. Ideális felület lehet nagyméretű reklámok, fotorealisztikus grafikák kivetítésére.

krullung-media-homlokzat

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll to Top
Kapcsolat email címek