3D napvitorla

A 3D napvitorla, vagy membrán napvitorla a fix napvitorlák egyik speciális változata. A különleges membrán anyaggal telepített, napvitorla látványos háromdimenziós megjelenésének köszönhetően egyedi építészeti értéket képvisel. A textil anyaga egyedileg, a tartószerkezeti elemekhez igazítva, nem ipari, hanem speciális vitorlavarrással méretre szabott. A fényzáró, de nem blackout öntisztuló membrán anyag 300 mm-es vízoszlopig vízálló, 99%-ban véd az UVA és UVB sugaraktól.

A megfeszített textil a beépítésnek megfelelően három vagy több pontban rögzíthető. Megfelelő mérnöki tervezéssel maximális szélstabilitást, valamint jó esővíz-elvezetést biztosít.  A 3D napvitorla szinte egész évben karbantartás mentes, időtálló árnyékolóként látja el feladatát, a téli hónapokban azonban a textilt érdemes szakértő segítségével eltávolítani és védőtáskában tárolni, megóvva ezzel az anyagot az időjárás szélsőséges elemeitől. Törődésmentes kialakításának köszönhetően ideális választás lehet óvodakertek, játszóterek, homokozók vagy közterek, parkok árnyékolására.

A Krüllung termékpalettáján a 3D napvitorlát itt találja. További napvitorláinkról prospektusunkat itt találja, vagy bővebb tájékoztatást ebben a cikkünkben olvashat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Scroll to Top
Kapcsolat email címek