Ismét meglátogattuk a BAU München építőipari kiállítást

4 év kihagyást követően, 2023-ban ismét megrendezésre került a BAU, a világ vezető építőipari anyagainak és rendszereinek szakkiállítása. A Messe Müncheni kiállítási központban április 17-22 között mintegy 190 000 látogató tájékozódhatott a 49 kiállító ország innovációiról és legfrissebb trendjeiről. A BAU2023 nemcsak az építőipar aktuális kérdéseire, innovatív anyagaira hívja fel a figyelmet, hanem egy olyan pontot képvisel az építészek, tervezők és kivitelezők számára, ahol az aktuális társadalmi témák, mint például a megfizethető lakóterek, vagy a klímaváltozás kihívásai egy platformon találkozhatnak.

krullung_BAU_Munchen

Cégfilozófiánkban – “Bármilyen anyagból, bármilyen mozgatási móddal készíthető árnyékoló.” – is hangsúlyozzuk, hogy az árnyékolók új lehetőségeinek és kreatív felhasználásának útjait keressük, a kiállítás pavilonjait is ezzel az érdeklődő kíváncsisággal, több csapatban fedeztük föl.

Amellett, hogy kutattuk, milyen anyagokat és hogyan érdemes még megmozgatni, hogy termékpalettánkat szinesítsük, az elmaradhatatlan városnézést sem halasztottuk el.

Kérjük ossza meg a cikket a kedvenc csatornáján, vagy küldje el ismerőseinek.

Pinterest
Facebook
LinkedIn
Scroll to Top
Kapcsolat email címek