Őszi Krüllung referencia fotózások

Mindig öröm számunkra látni a Krüllung árnyékolószerkezetek utóéletét, hiszen a mérnöki tervezés eredményessége a használatbavétel során látszik igazán. A jól bevált Krüllung média csapattal, fotósunkkal Palkó Gyurival és videós kollégájával, Marozsán Janival vágtunk bele az elmúlt időszak referenciáinak dokumentálásába. A hosszú referencia lista szoros ütemtervet kívánt, melyet az időjárás előrejelzéssel összevetve igyekeztünk kialakítani. Szerencsére sikerült sok szép színben játszó, őszi napsütésben fürdőző árnyékolószerkezetet lencsevégre kapni működés közben. Nagyon örülünk, hogy a számunkra is mindig izgalommal várt fotók mellett, hamarosan végre videós tartalmakkal is jelentkezhetünk online felületeinken. Ez a műfaj segít bemutatni egy-egy árnyékolószerkezet működését, megértését, valamint eddig kiaknázatlan lehetőségek felé terel bennünket is. Videós esettanulmányaink ennek egy megvalósult formáját példázzák. Emellett készülünk még számos mozgóképes meglepetéssel, melyek várhatóan már karácsony előtt kikerülnek online felületeinkre.

A fotózások alkalmával igyekszünk kellően felkészülni a referencia épület paramétereiből, megvizsgáljuk a benapozását, hogy a fotózni kívánt árnyékolószerkezet melyik napszakban fejti ki leginkább jótékony árnyékoló hatását. Igyekszünk fotóinkon is reprezentálni, hogy miért fontos a megfelelő árnyékolószerkezet alkalmazása akár irodaterek, lakóterek, teraszok vagy közterek esetében.

Referenciáink között hamarosan olyan árnyékolástechnikai projekteket mutatunk be, mint a 2022-es Év Háza zsaluziái, vagy az elsőként ennél az épületnél alkalmazott ún. intelligens fólia:

Idén ősszel fotóztunk néhány üvegtető alá szerelt hatalmas ellenhúzott feszített textil árnyékolót:

Fotósunk és videósunk időnként nemvárt kihívásokkal szembesül egy-egy tetőtérben alkalmazott szerkezet dokumentálásakor:

Hamarosan megmutatjuk a ZIP rolók rejtette csodás budapesti panorámát:

Végre a kibukókaros külső téri textil rolókat is referencia fotóink között tudhatjuk:

Hozunk néhány jól megkomponált, hangulatos belső téri fotót is:

Néhány igazi mérnöki specialitást:

Valamint Krüllung különlegességeket, mely szerkezetek nem minden esetben csak árnyékoló funkcióval rendelkeznek:

Addigis bízunk benne, hogy marad még egy darabig a napsütötte őszi időjárás.

Kérjük ossza meg a cikket a kedvenc csatornáján, vagy küldje el ismerőseinek.

Pinterest
Facebook
LinkedIn
Scroll to Top
Kapcsolat email címek