Zsaluziák

Ma már az építkezések többségén az épületenergetika kapcsán is felmerül az árnyékolószerkezet, mint energetikai csökkentő tényező. A manapság legelterjedtebb és leginkább kedvelt árnyékolószerkezet a külső téri alumínium lamellás zsaluzia, mely a Krüllung termékpalettáján is elengedhetetlen szerkezetnek számít. A figyelem középpontjába azért került ez a termék, mert sokoldalú felhasználásának, és a lamellák finomhangolásának köszönhetően, szinte bármilyen helyzetben, bármilyen égtájon, valamint bármilyen évszakban alkalmazható. Nyáron a hőtől védenek, télen pedig ’hőszigetelnek’. Nemcsak árnyékolóként, de az épület esztétikai elemeként, „öltözékként” jelenik meg a homlokzaton, tagolja azt. A Krüllung zsaluziái csökkentik a hő és fény bejutását a belső térbe, ezzel emelve a belső tér életminőségét. Intelligens szerkezeteink a kíváncsi tekintetekkel szemben is védelmet nyújtanak, amellett, hogy kifelé eleganciát sugároznak.

Az irodaterekben, számítógépes munkaállomások mellett használt, egyik kedvelt típusnak számítanak az ún. „természetes fénybevezető technikával” rendelkező szerkezetek, melyek képesek a beeső napsugarakat úgy szabályozni, hogy a közvetlenül ablak mellett lévő, erősen megvilágított munkaállomások mérsékelt fényt, míg a kevésbé megvilágított, ablaktól távolabb lévő munkaállomások több fényt kapjanak.

Sajtolt alumínium lamellás zsaluziáink elérhetőek peremezett, valamint peremezetlen, rugalmas lamellákkal egészen az 50 mm széles lamelláktól a 150 mm széles, nagyon elegáns változatokig. A sodronyosan megvezetett, peremezetlen lamellával rendelkező szerkezetek akár óriási méretek, 25 m2 lefedésére képesek és akár 72 km/h szélsebességig használhatóak.

Ha valami egyedülálló megoldásra vágyik, vagy az építészeti elképzelés azt kívánja, érdemes megismerkedni fa lamellás zsaluziáinkkal, melyek a homlokzat egyedi elemeként, időtálló megoldást nyújtanak.

Amennyiben minőségi és precíz, egyedi igényekre szabott termékre vágyik, jó helyen jár! Minden igényszintet kielégítő választékunk a családi házaktól egészen az ipari léptékű házakig terjed.

Letöltések:

Elérhető árnyékoló típusok:

http://krullung.hu/arnyekolok/#.ss-fem.5000-1

http://krullung.hu/arnyekolok/#.ss-fa.5000-1

http://krullung.hu/arnyekolok/#.ss-textil.5000-1