Forgatható lamellás árnyékolók

A lamellás árnyékolók a Krüllung specialitásának számítanak. Képesek vagyunk bármilyen síkban, akár extrém, tördelt felületeket, bármilyen lamellakeresztmetszettel, bármilyen anyagból lefedni.

A lamellás árnyékolókat alkalmazhatjuk függőleges síkban, homlokzati árnyékolóként, belső térben térelválasztó elemként. Külső téri alkalmazása esetén a homlokzat egyedi arculatot kap. A forgatható lamellás szerkezetek képezhetik a homlokzatburkolatot, mely nemcsak a fény szabályozására alkalmas, de megvédi a homlokzatot az időjárás egyéb elemeitől. Elsősorban nagy üvegfelületek előtt javasolt alkalmazása, ugyanis a lamellás szerkezetek rendkívül jól befolyásolják az épület energiafelhasználását. Forgatható lamellás szerkezeteink készülhetnek kézi és motoros mozgatással egyaránt.

Minden megoldás egyedi. A lamellák keresztmetszete számtalan lehetőséget kínál. A madárszárny, repülőgépszárny, négyszög profilok mellett, lehetőség van perforált lamellákkal való árnyékolásra, mely szerkezet teljesen zárt állapotában sem szüntetni meg a vizuális kapcsolatot a külső környezettel. Nemcsak a lamella profilja variálható, a standard RAL színeken túl, lehetőség van a lamellák egyedi pórszórására, akár az egyes lamellák színe is különbözhet. Kedvelt megoldás lehet ez a technika egy óvodai, játékos hangulatú árnyékoló megtervezésekor.

A lamellák készülhetnek bármilyen anyagból. Ebben a Krüllung mérnökei nem ismernek lehetetlent. Lehetőség van sajtolt alumínium lamellákon kívül, fából, üvegből, kőből, kerámiából készült lamellákkal való árnyékolásra. Egyedi és exkluzív, szép megoldást nyújtanak a textil nagylamellás szerkezetek, melyek egyedi tervek alapján készülnek a Krüllung műhelyében.

Letöltések:

Elérhető árnyékoló típusok:

http://krullung.hu/arnyekolok/#.ss-fem.3000

http://krullung.hu/arnyekolok/#.ss-fa.3000

http://krullung.hu/arnyekolok/#.ss-textil.3000

http://krullung.hu/arnyekolok/#.ss-uveg.3000

http://krullung.hu/arnyekolok/#.ss-egyeb.3000