Miért érdemes minket választania?

Készültünk néhány gondolattal azon ügyfeleink számára is, akik már ismerik szolgáltatásaink körét és kifejezetten arra kíváncsiak, hogy cégünk a Krüllung Árnyékolástechnika Kft miben különbözik a hazai árnyékoló piac többi szereplőjétől, vagyis miért érdemes minket választania.

Következzék hát a teljesség igénye nélkül néhány lényeges különbség.

Cégünk a Krüllung Árnyékolástechnika Kft teljesen magyar tulajdonban lévő független vállalkozás, mégis partnereink között tudhatjuk a szakma elitjéhez tartozó cégeket. Ennek egyértelmű előnye, hogy termékkínálatunk nagyon széles és nem csak sztenderd szerkezetek találhatók meg benne.

Azt tapasztaljuk, hogy folyamatosan változó építészeti trendek hatására, mind gyakrabban jelentkezik az igény a sztenderdtől való eltérésre, valamilyen kombinált megoldásra, alap szerkezetre, de egyedi kiegészítőkkel (burkolattal, konzollal).

Az egyediséghez, azaz az egyéniséghez elengedhetetlen az ambíció, a szakértelem és az esztétikai érzék. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a Magyarországon elérhető legmagasabb képzésben részt vett munkatársakkal dolgozzunk, őket folyamatosan képezzük, motiváljuk, megtartsuk.

Az is ismert, hogy a hazai árnyékoló piac legszélesebb körű kínálatával rendelkezünk.

A megszokott – már-már hagyományosnak mondható – zsalúzián, rolón és napellenzőn túl olyan speciális szerkezetekkel is foglalkozunk például, mint az:

  • üveg- és kőlamellás árnyékolószerkezetek,
  • rozsdamentes acél rolók,
  • LED világítású árnyékolók,
  • áramtermelő árnyékolók,
  • fénybevezető vagy fénytükröző árnyékolók,
  • füstfüggönyök, stb…

Továbbá számunkra nem csak az fontos, hogy az árnyékolószerkezeteket megfelelően beépítsük, hanem az is hogy az esztétikailag és műszakilag tökéletes végeredmény érdekében folyamatosan együttműködjünk a kapcsolódó szakágakkal, úgymint a szerkezetépítők, villanyszerelők, ablakgyártók vagy a homlokzatburkolók.

Hogy a hibákat megelőzzük és a gördülékeny kivitelezést és kommunikációt elősegítsük, a szerkezetek gyártásának megkezdése előtt minden esetben, akár 1 db árnyékoló megrendelése esetén is, helyszíni felmérést végzünk és részletes műszaki tervdokumentációt készítünk (CAD formátumban), melyen ábrázoljuk az árnyékolót körülvevő épületszerkezeti elemeket és azok kapcsolódását is az árnyékolóhoz.

Végül a keresési folyamat elején talán még lényegtelennek tűnő, idővel annál fontosabbá váló szempont az üzleti felelősségvállalás kérdése. Ez alatt azt értjük, hogy ránk évek múltán is számíthat, ha karbantartásra, javításra lesz szüksége, mert mi komolyan gondoljuk azt, hogy nálunk az ügyfelek hosszú távú elégedettsége a cél.

Üzleti filozófiánk 1996 óta nem változott és értékét mi sem bizonyítja jobban, mint bővülő kapcsolatrendszerünk, elégedett ügyfeleink és minőségi referenciáink.