Köszöntő

Kedves Vendégünk!

Egy étteremben akkor érezzük igazán jól magunkat, ha bőséges étlapról választhatunk, ha kiváló minőségű alapanyagokkal dolgoznak, melyek a séf és segítői kezei alatt igazi remekművé válnak, ha mind az étel, mind pedig a környezet esztétikai élményt nyújt, és végül, de nem utolsó sorban, ha a kiszolgálás kedves és figyelmes.

Árnyékolástechnikai ’éttermünkben’ Magyarország legbőségesebb választékával várjuk, ugyanakkor olyan egyedi kívánságokat is megpróbálunk teljesíteni, amik nincsenek az étlapon. Külföldi partnereink az adott típusú árnyékolószerkezet esetében a világ vezető, innovatív gyártói közé tartoznak, hazai gyártású árnyékolóinknál, kiegészítőinknél is csak a legnemesebb anyagokat (alumínium, rozsdamentes acél) alkalmazzuk. Külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig a legapróbb részletekig megtervezzük az árnyékolókat, különös tekintettel azok illeszkedésére az épületekhez.

Büszkék vagyunk arra, hogy ennek köszönhetően egyre több építész már a tervezési folyamat kezdetétől bevon minket a tervezésbe, hogy kollégáinkkal több mint 20 év alatt, több mint 1000 épületet “főztünk ki” , hogy több egyetemmel is együttműködünk az árnyékolástechnika, mint az épületek megjelenését és energetikai viszonyait jelentősen befolyásoló épületszerkezetek oktatása terén – valamint, hogy az esztétikai és műszaki igényességet saját irodaépületünk tervezésekor és kivitelezésekor is szem előtt tartottuk, melynek eredményeként az épület elnyerte a Budapest Építészeti Nívódíjat valamint az Építőipari Nívódíjat is.
A KRÜLLUNG Árnyékolástechnika Kft-nél kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy Ön is visszatérő vendégünk legyen.

Látogasson el hozzánk!

Üdvözlettel:

Gosztonyi Miklós
“a séf”