Tervezés-kivitelezés

Mérnök munkatársaink több mint 25 év tapasztalatát összegyűjtve igyekeznek lépést tartani a felmerülő igényekkel, és úttörői lenni az építési kultúra fejlődésének. Nemcsak a meglévő termékpalettánkon szereplő árnyékolók korszerűsítésére törekszünk, hanem a teljesen új szerkezetek kifejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Kihívásként tekintünk az új anyagok újfajta alkalmazási lehetőségeire.

A speciális igények, speciális megoldásokat követelnek, mi pedig szeretünk kísérletezni a hagyományostól eltérő megoldásokkal. Az egyediség nemcsak az árnyékolószerkezetek rögzítési, beépítési megoldásainál, hanem annak anyagánál, mozgatási módjánál, működésénél is megjelenhet. Az egyediség néhány jó példáját tekintheti meg itt: http://krullung.hu/referenciak/krullung-irodahaz/

 Mérnök csapataink úgy dolgoznak, hogy a projektek közben megszerzett tapasztalatokat egymásnak is átörökítsék és a további munkák során ezt a tudást felhasználva hatékonyabban, gördülékenyebben haladjanak a tervezéssel, a kivitelezéssel.

 A megrendelést követően részletes műszaki tartalmat (RMT-t) készítünk a megajánlott árnyékolószerkezet pozícióiról, kiosztásáról, beépítési csomópontjairól, adott épületnél a vezérléséről. A RMT elkészítése elengedhetetlen az árnyékolók egységes osztásrendje, csomóponti kialakítása, a homlokzat esztétikai rendje szempontjából. Mindemellett, a megrendelő részére is egyértelművé válik minden részlet, minden kiosztás és méret, a más épületszerkezetekhez való kapcsolódás, minden anyagmínőség és szín. Már  a beépítés előtt modellezhető a beépítési sorrend, kiküszöbölhetőek az építés közben, gyakran utólag felmerülő építési eltérések. 

Tervező-kivitelező mérnök munkatársaink felelős műszaki vezetői jogosultsággal rendelkeznek. 

Szerelőcsapatainkkal több, mint 15 éve állunk partnerkapcsolatban. Szerelőink villanyszerelői, alpin technikus szakképesítéssel rendelkeznek, jól tájékozódnak a mm-pontos műszaki rajzok világában.

A teljeskörű kivitelezést követően épületfotós kollégánk építészeti igényességű fotókat készít a szerkezetekről, mely fotókat megküldünk a megrendelő részére is.

Mérnök munkatársaink több mint 25 év tapasztalatát összegyűjtve igyekeznek lépést tartani a felmerülő igényekkel, és úttörői lenni az építési kultúra fejlődésének.

Mérnök munkatársaink több mint 25 év tapasztalatát összegyűjtve igyekeznek lépést tartani a felmerülő igényekkel, és úttörői lenni az építési kultúra fejlődésének.