Lifetime increase

Több mint 25 éve vagyunk az építőipari folyamatok résztvevői, s arra törekszünk, hogy a következő években úttörői maradhassunk ezen folyamatoknak.

Ezért szolgáltatásainkkal az árnyékolók teljes élettartamát lefedjük. Bábáskodunk az ötletek megszületésénél, készítjük az ajánlatokat, majd tervezéssel, gyártással és kivitelezéssel megvalósítjuk az elképzeléseket. Azonban a feladatok az árnyékolók beépítésével nem záródnak le. Sőt az árnyékolók élete még csak most kezdődik.

Már a műszaki átadás-átvételkor rendelkezésre bocsájtjuk a használati utasítást és oktatást tartunk a célszerű használatról. Sőt az árnyékolók élettartamának maximalizálása végett javasoljuk, hogy a végfelhasználót és a leendő üzemeltetőt is bevonjuk az oktatásba, vagy az általunk készített részletes és pontos használati utasítást továbbítsák neki.

Ahogy az autóknál is előírt a megtett kilométerszám vagy üzemév alapján a kötelező szerviz, úgy az árnyékolószerkezetek élettartamát is megnövelhetjük azzal, ha rendszeresen szakszerű karbantartásnak vetjük alá. Az előforduló garanciális hibákat nem csak jogi kötelezettségünkből kifolyólag, de a jövőbeni meghibásodások megelőzése érdekében is nagy gonddal kezeljük.

A garanciális időszakon túli meghibásodásoknál többszintű kárfelmérést végzünk. Első lépcsőként szerelőink felmérik a probléma mértékét, amennyiben szükséges, mérnök kollégák is jelen vannak az állapotfelmérés alatt. A felmérést követően karbantartási árajánlatot küldünk, mely jóváhagyását követően történik a javítás.

Cégünk vállalja az árnyékolószerkezetek, valamint az árnyékolókban történő esetleges károkozások megelőzéseként a hozzákapcsolódó üvegfelületek tisztítását is. Ezen munkálatok elvégzését együttesen javasoljuk. A nehezen hozzáférhető, magasan lévő szerkezetek tisztítását alpintechnikus munkatársakkal végezzük.