Ajánlatadás

Ajánlatkéréshez küldje ajánlatkérő levelét a krullung@krullung.hu központi e-mail címünkre, benne megjelölve az árnyékolástechnikai feladatot.
Kérjük levelében írja le az árnyékolni kívánt felületeket, méreteket, mennyiségeket, az árnyékolóval szemben támasztott igényt, esetleg igényeket (például, nyári túlmelegedés elleni védelem, belátásgátlás, káprázásmentesítés stb.), valamint az elképzelt árnyékolási megoldást. Amennyiben rendelkezésre állnak építészeti rajzok (alaprajzok, metszetek, csomópontok), fotók az árnyékolni kívánt felületekről, csatolmányként ezeket is küldje el részünkre a minél pontosabb ajánlatadás érdekében.

Ha bizonytalan az árnyékolószerkezet kiválasztásában, vagy nem tudja milyen szerkezettel tudná a legoptimálisabb árnyékolást elérni, esetleg valamilyen bonyolult telepítési megoldásról van szó, kérje munkatársaink segítségét. A helyszíni szaktanácsadás időpontját akár  telefonon egyeztetheti kollégáinkkal. Mérnök munkatársaink mindig az adott helyszínre adaptálva ajánlják meg árnyékolószerkezeteinket – legyen szó hagyományos vagy teljesen egyedi szerkezetekről. A csomóponti részletek, kérdéses felületek, bonyolult beépítések részletei már az ajánlatadás előtt egyeztethetőek.

Kollégáink a beépítés, a környezet és az igények ismeretében szívesen adnak opcionális ajánlatot más árnyékoló megoldásra is. Az általunk legideálisabbnak vélt, vagy a legköltséghatékonyabb megoldásokat is összegyűjtjük Önnek az optimális döntéshozás érdekében. Időpontot egyeztethet bemutatótermünkbe, ahol megismerkedhet az árnyékolószerkezetek működésével 1:1 arányú mintaszerkezeteken keresztül.

Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, s mérnökeink legjobb tudása szerint próbáljuk Önnek megtalálni a legoptimálisabb árnyékolástechnikai megoldást. Árajánlatkérésének beérkezését követően kollégáink egy-két munkanapon belül, de a legtúlterheltebb időszakban is egy hét átfutási idő alatt reagálnak.