Árnyékoló minden évszakban

Ha a teraszárnyékolónkkal szemben támasztott elvárások között szerepel az esőtől és széltől való védekezés, tökéletes választásnak bizonyulhat esővédő alumínium lamellás árnyékolónk, mely pontosan ezeknek az igényeknek tesz eleget.

A funkcionális követelményeken túl, a KRÜLLUNG HORISO AL-3000 UMB-194 típusú árnyékolószerkezet számos megoldással kapcsolódhat épületünkhöz. Egészen az esztétikailag, valamint épületszerkezetileg integrált megoldásoktól a teljesen szabadon álló pergolákig nyújtunk megoldást a felmerülő igényekre.

ESŐVÍZELVEZETÉS

A lamellák egyedi keresztmetszeti kialakításuknak köszönhetően képesek az esővíz felvételére, majd a szerkezetbe rejtetten történő vízelvezetésre. Az esővédő pergolák lamellái motorosan működtethetőek: napsütésben igény szerint állítható a lamella dőlésszöge, míg esőben a lamellák síkban záródnak. A szerkezet lamellázata készülhet fix, vízelvezető alumínium lamellákkal, vagy fix, fa lamellákkal is.

MÉRETHATÁROK

Teraszunk, valamint az árnyékolni kívánt felület méreteinek figyelembevételével, a szerkezet akár 6,5 méteres kinyúlással és a lamellamezők tagolásával 12,5 méter szélességig kivitelezhető.

KIEGÉSZÍTŐK

Vízelvezető lamellás szerkezetünk egyéb kiegészítőkkel is kombinálható, hogy a családi vagy baráti összejövetelek minden évszakban a szabadban élvezhetőek legyenek. A vízelvezető pergola a szerkezetbe, valamint a lamellákba integrált LED fényszórókkal, infrafűtéssel és beépített hangszórókkal is kiegészíthető, megnövelve ezzel a kényelmet és a használati időszakot. A pergola oldalfalaiba eltolható üvegfalak és függönyök is szabadon integrálhatóak.
Érdemes már a teraszárnyékolás megtervezésének egészen korai szakaszában felkeresni szakembereinket, hogy a legideálisabb megoldás megtervezését követően, szerkezeteink beépítése a megfelelő ütemezésben történjen.

Esővédő pergolákról készült letölthető dokumentumokért kattintson ide:

Katalógus

Vissza a teraszárnyékoláshoz kattintson ide:

http://krullung.hu/terasz-arnyekolas/